dámske papuče

Nosia sa ešte dámske papuče?

Tak ako sa mení interiérový dizajn, tak sa menia aj naše domáce návyky. Prispôsobujeme sa moderným trendom a zvykom. V moderných domácnostiach sa často v dnešnej dobe stretávame s drevenou podlahou, než ako keby boli v domových a bytových interiéroch koberce, ako to kedysi dávnejšie bývalo. S tým súvisí aj nosenie papúč. Najmä v panelákových bytoch bývalo striktné pravidlo vyzuť sa z topánok hneď vo dverách a obuť si papuče. Nastal však akýsi ústup a dámske papuče sa nosia stále menej, a to je škoda.

dámske papuče
Vyzúvať sa bolo niekedy pravidlom

Zvyknime si opäť na dámske papuče

Prečo neskúsiť vrátiť to čaro papúč späť do našich domovov? Dámske papuče sú vynikajúcou domácou obuvou. Aj keď chodiť naboso je vraj zdravé, papuče sú skvelé nie len na chôdzu po dome či byte ale aj na udržiavanie chodidiel v teple. No dámske papuče majú aj iné výhody. Existujú domáce aktivity, pri ktorých musíte stáť na nohách aj hodiny (varenie, upratovanie, žehlenie). Vtedy chodidlá na tvrdej modernej podlahe môžu celkom aj trpieť. Papuče sú vlastne obuvou, ktorá je mäkká, pohodlná a viac účelová než vzhľadná oproti vychádzkovej obuvi.

dámske papuče
Papučky môžu byť štýlové a ozaj veľmi rozkošné

Papuče sú pre chodidlá vrúcnym objatím

Napokon, dámske papuče sú skvelým darčekom pre mamu, babku, svokru, sestru, priateľku i kamarátku. Môžete vybrať luxusné dámske papuče, alebo vtipné a veselé, extrémne teplé, jednoduché či rafinované, ortopedické… ponuka na trhu je široká. A čo tie chladné upršané víkendy, kedy sa vám nechce vytiahnuť päty z domu? Nie je nič pohodlnejšie ako obuť si teplé papuče, pohodlné tepláky, tričko a sadnúť si s teplým čajom k dobrému filmu. Alebo po celom dni vyzuť si konečne tie vysoké úzke lodičky. Ako dobre padne vašim chodidlám prezuť sa do pohodlných mäkkých papúč! Papuče by nás jednoducho mali čakať pri dverách alebo v našom botníku hneď ako vstúpime do dverí. Naše chodidlá sa nám za to poďakujú.

Tak ako sa mení interiérový dizajn, tak sa menia aj naše domáce návyky. Prispôsobujeme sa moderným trendom a zvykom. V moderných domácnostiach sa často v dnešnej dobe stretávame s drevenou podlahou, než ako keby boli v domových a bytových interiéroch koberce, ako to kedysi dávnejšie bývalo. S tým súvisí aj nosenie papúč. Najmä v panelákových bytoch bývalo striktné pravidlo vyzuť sa z topánok hneď…