výletné lode

Výletné lode – luxus na špičkovej úrovni

Výletné lode ako alternatíva dovolenky v hoteli

Pri výbere letnej dovolenky v zahraničí, ale aj na Slovensku, sa často riadime výberom nielen podľa konkrétnej lokality či destinácie, ale aj podľa kvality ubytovania a poskytovaných služieb, pretože väčšina ľudí chce svoju vytúženú dovolenku stráviť nielen v krásnom prostredí, ale aj v maximálnom pohodlí a komforte. Najčastejšie si preto vyberáme pobyty v penziónoch vyššej kategórie a ubytovanie v kvalitnejších 3 a viac hviezdičkových hoteloch alebo all inclusive pobyty vo výborne vybavených zahraničných hotelových rezortoch. Vychutnať si však dokonalý komfort a relax môžete aj na luxusných výletných lodiach. Výletné lode vám svojím vybavením a množstvom atraktívnych lokalít, ktoré môžete počas jednej okružnej plavby navštíviť, umožnia prežiť zaujímavú a luxusnú dovolenku na špičkovej úrovni.

Luxusné výletné lode a ich vybavenie

Okrem výberu destinácie a trasy okružnej plavby je potrebné venovať pozornosť aj výberu lode a výberu spoľahlivej lodnej spoločnosti. K najspoľahlivejším patria najmä lodné spoločnosti s dlhoročnou tradíciou a skúsenosťami v organizovaní takýchto plavieb. Luxusné výletné lode môžu svojim vybavením pokojne konkurovať ktorémukoľvek luxusnému hotelovému rezortu na pevnine, pretože okrem očarujúceho pohľadu na šíre more poskytujú počas plavby aj veľa možností na športové vyžitie, relax a zábavu. K vybaveniu luxusných výletných lodí patria reštaurácie, kaviarne, bary, slnečné terasy, kiná, diskotéky, divadlo a tiež fitnescentrá, vírivky, bazény či dokonca bežecká dráha. Nájdete tam aj nákupné centrá či knižnicu a rozmaznávať sa môžete nechať v kozmetických, kaderníckych aj masážnych salónoch.

výletné lode
Výletné lode ponúkajú spôsob ako rýchlo a komfortne objavovať nové miesta po celom svete.

Výber kajuty ovplyvňuje konečnú cenu

To, čo značne ovplyvňuje vaše pohodlie pri cestovaní aj konečnú cenu vašej plavby, je najmä výber kajuty. Bežný hotelový štandard spĺňajú všetky kajuty, rozdiel v cene je však najmä v ich veľkosti a podlaží či type umiestnenia napr. umiestnenie na vyššej či nižšej palube, vnútorná kajuta bez okien alebo vonkajšia kajuta s oknom či dokonca s balkónom. Výhodou je aj umiestnenie čo najbližšie k stredu lode. Výletné lode majú niekoľko rôznych kategórií kajút, treba si preto zvážiť svoje požiadavky aj priority pri ich výbere s prihliadnutím na možnosti vašej peňaženky.

Výletné lode ako alternatíva dovolenky v hoteli Pri výbere letnej dovolenky v zahraničí, ale aj na Slovensku, sa často riadime výberom nielen podľa konkrétnej lokality či destinácie, ale aj podľa kvality ubytovania a poskytovaných služieb, pretože väčšina ľudí chce svoju vytúženú dovolenku stráviť nielen v krásnom prostredí, ale aj v maximálnom pohodlí a komforte. Najčastejšie si preto vyberáme pobyty…