tvorba videa

Tvorba videa predchádza vašej videovizitke

Prezeranie si rôznych videí na sociálnych sieťach je dnes každodennou aktivitou nielen mladých ľudí. Touto formou sa prezentujú rôzni ľudia na internetových serveroch určených na zdieľanie videí.  Viac menej si takto môže tvorbou svojho vlastného videa alebo produktu ktokoľvek vytvoriť niečo ako svoju vlastnú video vizitku. Videovizitka často býva tematicky zameraná na niektorú z voľno časových aktivít, ktorej sa tvorca videa venuje. Špecifické videá vznikajú pri výnimočných životných príležitostiach, keď okrem obrazu a zvuku tvorba videa zachytáva aj spoločenskú atmosféru týchto sviatočných dní.

tvorba videa
Propagačné video vo vysokom rozlíšení vyžaduje kvalitnú techniiku

Tvorba videa ako propagačný nástroj

Video marketing ponúka mnohé  výhody a  je čoraz viac populárnejší.  Tvorba dobrého videa je  formou moderného vyjadrenia sa, kde nezáleží len na texte, ale aj na imidži. Je to spôsob  propagujúci vás ako osobu, váš produkt alebo firmu. Videovizitky sa dajú použiť na mnohé účely. Mali by však byť jedinečné, s vysokou kvalitou obrazu, ako aj s premysleným scenárom a zapamätateľným odkazom.

tvorba videa
Tvorba videa vyžaduje profesionálny prístup v rôznych technických oblastiach, napr. strihaní

Z našej každodennej praxe vieme, že videovizitka otvára brány pre lepšiu propagáciu. Ide totiž o výborný propagačný nástroj, ktorý možno využiť napríklad ako súčasť firemnej webovej stránky. Video okamžite upúta pozornosť užívateľa a prebúdza záujem. Pokiaľ pôsobí dostatočne profesionálne, potom umožňuje rýchlo a efektívne sprostredkovať to, na čom pri tvorbe videa najviac záleží. Videovizitka môže zobrazovať prezentáciu spoločnosti, produktu alebo spôsob, akým sa dá spoločnosť kontaktovať. Všetky tieto informácie, ku ktorým by sa používateľ nemusel tak rýchlo dostať cez púhy text, sú mu poskytnuté moderným, jednoduchým a dostupným spôsobom.

Profesionálny prístup k tvorbe videa

Vzhľadom na to, že takáto vizitka má budovať imidž spoločnosti a ovplyvňovať jej prijímanie okolím, oplatí sa zveriť tvorbu videa na profesionálov. Vďaka tomu môžete získať propagačný video materiál vo vysokom rozlíšení. Vyrobený v patrične vybavenom štúdiu so skúseným tímom a všetkou potrebnou zvukovou a svetelnou technikou. Príprava, nahrávanie, profesionála úprava aj ozvučenie. Tvorba krátkych videí so zapamätateľným posolstvom je skvelý spôsob, ako prezentovať vašu firmu. Tieto typy videí je možné umiestniť na webové stránky, v sociálnych médiách a použiť ich počas obchodných jednaní, konferencií alebo veľtrhov.

Prezeranie si rôznych videí na sociálnych sieťach je dnes každodennou aktivitou nielen mladých ľudí. Touto formou sa prezentujú rôzni ľudia na internetových serveroch určených na zdieľanie videí.  Viac menej si takto môže tvorbou svojho vlastného videa alebo produktu ktokoľvek vytvoriť niečo ako svoju vlastnú video vizitku. Videovizitka často býva tematicky zameraná na niektorú z voľno časových…