offshore spoločnosti

Niečo obecnejšie o objednaní založenia offshore spoločnosti

Offshore spoločnosť

Tak v našom ako aj českom podnikateľskom prostredí je niekoľko firiem a agentúr, ktoré využívajúc svoje profesionálne kontakty v zahraničí, sú schopné zabezpečiť založenie offshore spoločnosti za prijateľné ceny nielen vo všetkých hlavných offshore finančných centrách (OFC), ale aj v niektorých ďalších rozvinutých krajinách sveta.

Mnohé sú dlhodobo zamerané na špecifickú skupinu krajín a štátov z OFC a sú teda odborne spôsobilé ponúknuť potenciálnym zákazníkom či podnikateľom výber toho najlepšieho čo offshore nástroje ponúkajú.

offshore spoločnosť
Offshore spoločnosť na Cypre? Prečo nie!

Aký býva zhruba postup pri založení offshore spoločnosti?

Ak sa rozhodnete založiť si offshore spoločnosť, teda spoločnosť v zahraničí, a vyberiete si z ponuky na základe vlastného rozhodnutia alebo odporúčaní kolegov, potom je potrebné zoznámiť sa podrobnejšie s offshore finančnými centrami, hlavnými offshore nástrojmi, cenníkom služieb konkrétnej agentúry pre ktorú ste sa rozhodli . Záleží od vašej momentálnej finančnej situácie a charaktere vášho podnikateľského zámeru a plánov. A keď sa zorientujete a nadviažete aj kontakt s danou firmou, stačí vyplniť a odoslať im vyplnenú objednávku aj s priloženými požadovanými dokumentami.

Zvoľte si vopred meno vašej offshore spoločnosti

Niekedy máte možnosť zvoliť si až tri mená vašej novej offshore spoločnosti a uviesť ich do objednávky v poradí podľa ich dôležitosti. Mená spoločnosti musia byť zakončené slovami odrážajúcimi právnu formu spoločnosti, napr. Ltd, Corp, Inc, SA, LLC a pod. Zakončenie môže byť napísané v plnom znení (napr. Limited Liability Company) alebo v skratke (napr. LLC). V mnohých offshore jurisdikciách mená spoločností nesmú byti urážlivé a identické alebo podobné s niektorými už zaregistrovanými menami spoločností.

offshore spoločnosti
USA patrí pod skupinu offshore krajín, kde sa tiež oplatí podnikať

Offshore spoločnosť môžete vlastniť do dvoch týždňov

Vami zvolené meno spoločnosti vám bude agentúrou potvrdené behom niekoľkých dní, či prešlo skenovaním na miestnom obchodnom registry. Akonáhle obdrží agentúra vašu platbu v závislosti na objednávke, zašle vám ihneď dokumenty offshore spoločnosti v prípade ready made spoločnosti, alebo začne proces zakladania offshore spoločnosti úplne novej. Vo väčšine prípadov trvá proces založenia maximálne do troch týždňov v závislosti na jurisdikcii offshore krajiny a štruktúre vašej objednávky. Viac info nájdete aj TU.

 

 

Offshore spoločnosť Tak v našom ako aj českom podnikateľskom prostredí je niekoľko firiem a agentúr, ktoré využívajúc svoje profesionálne kontakty v zahraničí, sú schopné zabezpečiť založenie offshore spoločnosti za prijateľné ceny nielen vo všetkých hlavných offshore finančných centrách (OFC), ale aj v niektorých ďalších rozvinutých krajinách sveta. Mnohé sú dlhodobo zamerané na špecifickú skupinu krajín a štátov…