pracovné tričká

Pracovné tričká sú základom pracového oblečenia

Pracovný odev je neodmysliteľnou súčasťou práce. Slúži ako ochrana, ale aj ako prevencia pred úrazmi a znečistením v pracovnom prostredí. Vyberať si môžete z typov odevu ako sú : montérky, reflexné odevy, pracovné bundy, pracovné tričká, nepremokavé odevy, špeciálne odevy, jednorazové odevy a mnoho ďalších. Pri nákupe uniforiem pre váš tím je najlepšie objednať hneď niekoľko vzoriek rôznych štýlov, tvarov a materiálov ako sú malé, stredné a veľké veľkosti, v kombinácii dlhých, krátkych rukávov alebo košeľové typy. Tričko by malo pôsobiť priliehavo, ale nie príliš tesne pre maximálny komfort pri práci.

pracovné tričká
Pracovné tričko dvojfarebné – Stanmore – zeleno čierne

Vyberte si správnu veľkosť

Ponuka pracovných tričiek je na trhu veľmi rozsiahla a vyberie si z nej snáď úplne každý. Tričko nepatrí medzi typické pracovné odevy, je to skôr bežná súčasť šatníka väčšiny ľudí. Pracovné tričká však majú mať trochu iné vlastnosti ako tie bežné – niektoré z nich sú antistatické, výstražné, nehorľavé, reflexné atď. S tým súvisia aj materiály použité na ich výrobu – sú to prevažne pevnejšie a odolnejšie materiály v porovnaní pri výrobe bežných tričiek. Pracovné tričká musia byť naozaj kvalitné a odolné. Keď ste v práci, čelíte možnosti olejových škvŕn, potu, nečistôt a špiny. Okrem špiny by vás však tričko malo zbežne chrániť aj pred malými úrazmi. To zabezpečí aj nosenie správnej veľkosti. Ak je totiž tričko príliš veľké, môže to v skutočnosti predstavovať bezpečnostné riziko pri práci v podobe zachytenia o vyčnievajúce predmety.

pracovné tričká
Pracovné tričko hnedé

Pracovné tričká možu byť aj efektívnou reklamou

Pracovné tričká a oblečenie hrá významnú úlohu aj vo funkcii propagácie spoločnosti. Môžu byť označené logom, farbami alebo heslami spoločnosti. Zamestnanci tak skvele reprezentujú svoju firmu. V dnešnej dobe je už potlač tričiek jednoduchou a lacnou záležitosťou. Aj vaši zákazníci budú považovať vašu firmu za profesionálnejšiu, pokiaľ uvidia vašich reprezentantov v označenom pracovnom oblečení. Je to tiež forma reklamy, ktorá môže priniesť nových zákazníkov.

Pracovný odev je neodmysliteľnou súčasťou práce. Slúži ako ochrana, ale aj ako prevencia pred úrazmi a znečistením v pracovnom prostredí. Vyberať si môžete z typov odevu ako sú : montérky, reflexné odevy, pracovné bundy, pracovné tričká, nepremokavé odevy, špeciálne odevy, jednorazové odevy a mnoho ďalších. Pri nákupe uniforiem pre váš tím je najlepšie objednať hneď niekoľko…