peňaženky

Peňaženky o vás môžu veľa prezradiť

Peňaženky

Určite ste už počuli alebo čítali, čo všetko o vás dokáže prezradiť deň, mesiac či rok narodenia, obľúbený kvet, farba, výška podpätkov na obuvi, prípadne váš pes, ak samozrejme nejakého máte, alebo dokonca aj farba auta, vlasov či očí… Jednoducho môžete sa o sebe dozvedieť naozaj všetko, aj to, o čom ste doteraz ani netušili. Samozrejme že tieto „analýzy“ či tzv. rozbor vašej osobnosti netreba brať príliš vážne a už vôbec nie doslovne, pretože slúži skôr na pobavenie čitateľa ako na privodenie depresie.

Vedeli ste však o tom, že aj peňaženky o vás môžu veľa prezradiť? Nemyslíme tým samozrejme stav vášho konta či počet úverov (aj keď aj to by sa dalo pokojne vyčítať z množstva vašich kreditných kariet v peňaženke), ale práve z peňaženky sa dá určite odhadnúť váš vzťah k peniazom, poriadkumilovnosť, náročnosť na kvalitu či sklon k perfekcionizmu.

peňaženky
Čo prezrádzajú o vás vaše peňaženky?

Zastaralé a ošumelé peňaženky po záruke

Všetko má svoju dobu spotreby a ani peňaženky nie sú večné, ide predsa o praktický a funkčný módny doplnok, ktorý je takmer nepretržite a denne v prevádzke, takže známky opotrebenia sú po istej dobe používania bežné, dokonca aj pri tých najkvalitnejších produktoch, nehovoriac už o tých menej kvalitných. Ak sa na vašej peňaženke zub času už viditeľne podpísal, nečakajte, kým sa začne definitívne rozpadať a čím skôr ju vymeňte za novší a kvalitný model, za ktorý sa už nebudete musieť hanbiť pri každom platení. Zastaralé chátrajúce peňaženky po záruke totiž pre nikoho nie sú príliš dobrou vizitkou.

peňaženky
Pri každej príležitosti, aj na cestách

Elegantné, luxusné, praktické, romantické aj cestovateľské

Možno ani netušíte, koľko rôznych podôb môžu mať peňaženky, napr. také elegantné a luxusné svedčia o tom, že si potrpíte na luxus a perfektné kúsky, praktickí ľudia preferujú skôr dokonale funkčné s prehľadným vnútorným členením a romantické duše zase majú sklon k rôznym zdobeniam a vzorom (napr. kvetinky, mašličky). Sú však aj cestovateľské, ktoré majú zberateľskú hodnotu, pretože žiadne cestovanie a dovolenky v rôznych destináciách sveta sa nezaobídu práve bez tohto jedinečného suveníru. A v tom prípade sa dá povedať, že čím väčšia zbierka, tým väčší dobrodruh…

Peňaženky Určite ste už počuli alebo čítali, čo všetko o vás dokáže prezradiť deň, mesiac či rok narodenia, obľúbený kvet, farba, výška podpätkov na obuvi, prípadne váš pes, ak samozrejme nejakého máte, alebo dokonca aj farba auta, vlasov či očí… Jednoducho môžete sa o sebe dozvedieť naozaj všetko, aj to, o čom ste doteraz ani netušili. Samozrejme…